Locatie en bereikbaarheid

Hirsch & Cie is gelegen aan het altijd in beweging zijnde Leidseplein, tegen Oud-Zuid aan en met het historische centrum van Amsterdam in de ‘voortuin’ . Het is een bruisend plein vol inspiratie en het hart van cultureel Amsterdam. U vindt hier de Stadsschouwburg, het Nieuwe de La Mar, theater Bellevue, De Balie en talloze andere culturele initiatieven. Mocht u nog meer culturele diepgang zoeken dan bent u binnen 5 minuten wandelen op het Museumplein met het onlangs prachtig gerenoveerde Rijksmuseum, Stedelijk Museum, Van Gogh Museum en het Concertgebouw.

 

Het Leidseplein en omgeving is wellicht van oudsher het meest bekend om haar zeer gevarieerde horeca aanbod. Er is voor ieder wat wils, van gelegenheden voor een snelle lunch, restaurants voor zakelijke diners of bijvoorbeeld grand-cafés voor ontmoetingen na het werk.

 

Op zoek naar ontspanning? In de directe omgeving van het Leidseplein vindt u het meest bekende park van Amsterdam, het Vondelpark. Of u kunt een wandeling maken over de grachten van Amsterdam, onderdeel van de Wereld Erfgoedlijst. De mogelijkhedenzijn eindeloos.

 

Het Leidseplein is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer, zo kunt u van alle belangrijke stations gemakkelijk per tram naar het Leidseplein komen. Met de auto is het Leidseplein ook bereikbaar, op uitnodiging kunt u zelfs in hartje Amsterdam onder het gebouw parkeren in de Hirsch & Cie garage.

Routebeschrijving

Het Hirsch & Cie is door haar centrale ligging uitstekend te bereiken:

 

Met het openbaar vervoer:
Het Hirschgebouw bevindt zich tegenover de Stadsschouwburg en het American Hotel. Vanaf het Centraal Station brengen de trams 1, 2 en 5 u binnen 15 minuten naar het Leidseplein. Vanaf het Amstelstation kunt u de metro nemen naar het Weesperplein en vanaf daar de trams 7 of 10 naar het Leidseplein (± 15 minuten).

 

Met de auto:
U neemt de afslag S108 op de Ring A10. Aan het einde van de afslag gaat u bij de stoplichten rechtsaf de Amstelveenseweg op. Bij het tweede stoplicht gaat u linkaf. Op de rotonde neemt u de derde afslag en blijft u op de Amstelveenseweg. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor. Na 0,9 km gaat u rechtsaf De Overtoom (S106) op (onderweg ziet u het Vondelpark aan uw rechterhand). De Overtoom rijdt u helemaal uit. In verband met de renovatie van de Leidsebrug is de volgende omleiding van kracht. Ga aan het einde van de overtoom linksaf de Nassaukade op, sla rechtsaf de brug over de Nieuwe Passeerdersstraat in en vervolgens rechtsaf de Marnixstraat in. Bij de eerstvolgende brug slaat u rechtsaf de Leidsekade op (langs de Bellevue), u steekt het Leidseplein over en vervolgt op de Leidsekade. De inrit van de Hirsch & Cie garage bevindt zich ter hoogte van Leidsekade 107.

 

De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is de Qpark garage Byzantium, deze bevindt zich aan de Tesselschadestraat 1G, naast het Marriot Hotel.

 

Omleidingsroute

Omleiding

© 2017 - CBRE