Verhuur

Kantoorruimte Hirsch & Cie
Indien u interesse heeft om te huren in het Hirsch & Cie bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen.

 

Parkeren Hirsch & Cie
Bent u op zoek naar zakelijk parkeren in de avonduren en het weekend, dan gaan wij graag een oriënterend gesprek met u aan om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Voor individuele parkeeraanvragen hebben wij geen mogelijkheden.

 

Kantoorruimte Leidsekade
Mocht u interesse hebben op uw kantoor te huisvesten in een monumentaal grachtenpand, dan hebben we prachtige mogelijkheden die wij samen met u kunnen uitwerken.

 

Archiefruimte Hirsch & Cie
In het Hirsch & Cie gebouw zijn verschillende archief/opslag ruimtes beschikbaar

 

Hirsch & Cie Vergaderfaciliteit
Wilt u ook vergaderen op een bijzondere locatie in Amsterdam? Dan bent u van harte welkom bij Hirsch & Cie in de stijlvolle boardroom ‘Nilson’ voorzien van alle gemakken. Centraal gelegen, goed bereikbaar en bij iedereen bekend. Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met onze receptie via reception@hirschbuilding.com of 020 6276136.

Leidsekade

Ivy flowershop
Bij Ivy kunt u terecht voor topkwaliteit bloemen bij u op kantoor maar ook voor andere gelegenheden zoals Valentijn, secretaresse dag of gewoon omdat het leuk is om te geven. Versheid, kwaliteit en service staan bij hen hoog in het vaandel. Ivy is gebaseerd op de Buddhistische filosofie over natuur en schoonheidsbeleving en beschikken over bloemen en planten van over de hele wereld. De bloemarrangeurs van Ivy adviseren en begeleiden u graag tot dat u helemaal tevreden bent.

 

Mc Devitt Company
The McDevitt Company werd in 1977 opgericht door Wade McDevitt met als doel één van de meest gespecialiseerde, full service retail vastgoed bedrijven ter wereld te worden. Met kantoren in Philadelphia, Chicago, New York, Westport, Los Angeles, Nashville, London, Amsterdam en zusterkantoren in Azie, heeft het McDevitt team veel inzicht in de meest bijzondere retail omgevingen ter wereld evenals een brede kennis van de retailinustrie.

 

Kantoorruimte Leidsekade
Mocht u interesse hebben op uw kantoor te huisvesten in een monumentaal grachtenpand, dan hebben we prachtige mogelijkheden die wij samen met u kunnen uitwerken.

© 2019 - CBRE