Faciliteiten

Huurders van het Hirsch & Cie kunnen voor een compleet pakket aan diensten zich richten tot het service team van het Hirsch & Cie. Voor de services die niet in huis zijn, gelden speciaal voor haar huurders voordelige afspraken gemaakt bij facilitaire partners in de nabijheid van het Hirsch & Cie.

Hirsch & Cie receptie

De entree van het Hirsch gebouw is gesitueerd aan het Leidseplein. In de stijlvolle entreehal treft u de receptie, waar het Hirsch-team altijd voor u klaar staat. Bezoekers worden ontvangen in de lobby om zich vervolgens onder begeleiding van hun gastheer of –vrouw door de beveiligde zones richting hun eindbestemming te begeven.

Hirsch & Cie vergaderfaciliteit

Wilt u ook vergaderen op een bijzondere locatie in Amsterdam? Dan bent u van harte welkom bij Hirsch & Cie in de stijlvolle boardroom ‘Nilsson’ voorzien van alle gemakken. Centraal gelegen, goed bereikbaar en bij iedereen bekend. Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met onze receptie via reception@hirschbuilding.com of 020 6276136.

Hirsch & Cie parkeergarage

Zowel met het openbaar vervoer (halte Leidseplein) als met de auto is het Hirsch gebouw goed bereikbaar. Onder het Hirsch gebouw is een parkeergarage beschikbaar met 52 parkeerplaatsen die zijn gereserveerd voor kantoorgebruikers en hun gasten (indien zij hiervoor zijn aangemeld). De Hirsch parkeergarage ligt aan de Leidsekade 107, 1017 PP Amsterdam.

Hirsch & Cie Stomerijservice

Voor uw gemak heeft het Hirsch & Cie een stomerijservice, deze wordt uitgevoerd door Bubble and Stitch. Zij bieden een fris en vernieuwend alternatief voor de traditionele stomerij/wasserij met de focus op kwaliteit en duurzaamheid. Een goed milieu is belangrijk en daarop proberen zij in te spelen door het was- en stoomproces te verbeteren en te verduurzamen. Dit begint met het gebruik van verantwoorde reinigingsmiddelen (KWL stomen en fosfaatvrije wasmiddelen). Voor huurders van het Hirsch gebouw geldt een gereduceerd tarief.

Hirsch & Cie Duurzaam

Duurzaamheid staat hoog op de agenda van het Hirsch & Cie, zo zijn er elektrische oplaadpunten beschikbaar in de parkeergarage, werken wij met partners die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben (zoals duurzame stomerij en elektrische taxi es), scheiden wij en onze huurders zo veel mogelijk afval en verzamelen we cartridges voor stichting Aap.

Hirsch & Cie etalage

De etalage gelegen naast de entree van Hirsch & Cie Offices is beschikbaar voor commerciële ideeën, (startende) kunstenaars en overige initiatieven mits deze bijdragen aan de positieve uitstraling van het Hirsch & Cie en niet concurrerend zijn met onze huurders. Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen met de beheerder van het Hirsch & Cie, CBRE via 020 6262691.

© 2019 - CBRE